Se taie ca fideaua cartofii fierti si curatati, merele curatate, telina cruda si carnea de pasare fiarta. (Din cantitatea de carne indicata, numai umatate se amesteca cu salata, cealalta jumatate oprindu-se pentru garnitura.) Se adauga maioneza, mustar, coniac, piper si sare dupa gust. Se amesteca totul, se aranjeaza pe platou si se garniseste cu restul de carne de pasare ci cu rondele de oua rascoapte. Pana la servire, salata se tine rece si se poate napa (glasa) cu aspic.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii