Reteta postata pe: 15 iunie 2009
Ingrediente
200 gr de paste, 1 cutie de porumb, 150 gr de sunca, 1 ceapa rosie, 3-4 rosii cherry, ½ de salata verde, 6-8 baby morcovi, ½ ardei portocaliu, ½ ardei verde, sare, piper, ulei de masline, rozmarin si o lamaie pentru dressing, , Dressing: 3 linguri de ulei de masline, 1 lamaie mai mare, 1 plic Delikat Knorr Mediteranean
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se pun la fiert pastele, separat se mai fierb si baby morcovii aproximativ 15-20 de minute sa verifica sa fie fierti, se taie sunca feliute(cubulete) ceapa julien, se adauga salata taiata si ardeii care se taie cubulete. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se racesc, pastele se pun peste legume in salata iar morcovii dupa ce s-au scurs de apa, se trag 3-4 minute intr-un pic de unt la tigaie se adauga si un praf de rozmarin, dupa care se scot si se adauga peste restul salatei. Se adauga porumbul si se toarne dressingul amestecandu-se bine, se sareaza si se adauga un Delikat Mediteranean, ii da un gust deosebit.
Pofta Buna