autor:

Fara foto

» » Salate

SALATA DE PASTE

Autor: cristea_j (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristea_j (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
1 punga paste(spirale),200gr sunca presata,un borcan mic porumb boabe,sare ,piper,patrunjel,maioneza din doua oua diluata cu iaurt sau smintina

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele si se scurg; apoi se amesteca cu sunca presata taiata cubulete, cu porumbul din conserva, se potriveste dupa gust cu sare si piper se adauga maioneza sa fie pastele legate bine. La urma se pune patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PASTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu paste, ciuperci si rosii

Salata cu paste, ciuperci si rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu carne
Salata de paste

Salata de paste

Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca. Ciupercile se calesc in putin

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 punga paste(spirale),200gr sunca presata,un borcan mic porumb boabe,sare ,piper,patrunjel,maioneza din doua oua diluata cu iaurt sau smintina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata Mary-Jo