Pui la fiert o oala cu apa rece, putina sare si ulei si cand apa a dat intr-un clocot adaugi pastele.
Dupa ce s-au fiert, le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga bine.
In acest timp, tai cubulete sunca, cascavalul, apoi adaugi smantana.
Pui si pastele scurse, amesteci salata si potrivesti de sare si piper.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii