Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoara si se pun pe platoul de salata. Brocoli se desface in buchetele mici si se fierbe 5-6 minute in apa cu sare. Dupa ce se scurg si se racoresc, se aranjeaza langa fusili. Secretul aceste salate este sosul alb, special pentru paste. Acesta se prepara foarte simplu: se desface faina cu laptele, se adauga ouale batute, untul moale si se amesteca pe foc. Cand incepe sa se ingroase, se ia de pe foc si se adauga branza rasa. Se toarna sos peste paste, se decoreaza cu boabe de afine si felii de rosii si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii