Reteta postata pe: 11 iunie 2009
Ingrediente
500g paste scurte(eu am folosit penne), 200g mazare din conserva(se poate folosi si fasole verde), 200g porumb dulce din conserva, 4 rosii, 1 morcov, 3 cepe verzi, 100g alune nesarate prajite, Sos:, 3-4 linguri de ulei, 5 linguri de otet de mere, 1 lingura de zahar(facultativ), verdeata toccata marunt(patrunjel,marar), 1 ardei iute tocat marunt(fara nervuri si seminte),daca sanatatea va permite il puneti,daca nu ,renuntati la el!
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se pun la fiert pastele apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei(1lingura).Se taie ceapa verde pe diagonala in bucati mai mari(2-3cm).Rosiile se taie feliute subtiri,morcovul se taie julien.Se scoate mazarea si porumbul sin conserva si se scurge bine Alunele se sfarama,dar nu prea marunt.Daca doriti puteti sa caliti putin morcovul si mazarea sau sa le fierbeti 3-4min.trebuie sa ramana putin tari.Se face sosul amestecandu-se toate ingredientele foarte bine.Eu am folosit un borcan cu capac in care le-am pus pe toate si am agitat bine.
Se pun toate legumele intr-un vas si se toarna deasupra sosul,apoi se serveste cu pastele.
Daca doriti le puteti amesteca foarte usor pe toate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Mai intai, punem la fiert pastele, in apa fierbinte, cu un pic de sare. Lasam la fiert conform instructiunilor,
7 voturi
3 comentarii
15 min
Pastele se fierb în apă clocotită cu sare şi puţin ulei. Se scurg şi se lasă la răcit. Între
5 voturi
5 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate