Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Uleiul si otetul se bat bine cu telul pana se formeaza un lichid albicios, se adauga apoi ceapa tocata marunt, acest sos se amesteca cu spaghetele scurse si amestecate cu maslinele maruntite. Se serveste cu felii de rosii, patrunjel si tarhon tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii