Mod de preparare:
Pieptul de pui spalat,uscat si asezonat cu sare si piper mix se pune la fript(prajit) intr-o tigaie de teflon in cateva linguri de ulei de masline,la foc mediu.Se frige pe ambele parti cateva minute.
Pastele se fierb al dente in apa cu sare si un strop de ulei.Se scurg si se trec prin jet de apa rece.
Intr-un bol mare adaugam salata iceberg, ceapa verde si ardeii taiati in fasii subtiri,oblice.
Mango se taie in doua pe lung ,pe langa sambure,se cresteaza fructul in patratele si cu ajutorul unui cutit ascutit decupam cubuletele pe care le punem in bol.
Pieptul de pui se taie fasii iar patrunjelul se toaca marunt;le adaugam si pe ele in bolul mare.
Preparam un dressing din zeama de lime (daca lime-ul nu are suficienta zeama apelati la o lamaie mare zemoasa), ulei de masline extravirgin (cam 100 ml.),sare si piper mix.Amestecam si adaugam jumatate din el peste paste si le amestecam usor, iar jumatate peste legume si piept,in bol.
Pastele asezonate le amestecam usor cu legumele din bol.
Dupa gust, mai putem adauga sare,piper,ulei de masline sau zeama de lime.
Aceasta salata este un deliciu si nu va puteti opri doar la cateva furculite,va garantez!:)
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii