1. Într-o oala mare cu apa fiarta, se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.
2. Între timp, Într-un castron mare, se amesteca sucul de lamâie, pasta de rosii, semintele de fenicul si sarea. Se adauga lichidul pastrat.
3. În sos se adauga pastele scurse, feniculul proaspat si stafide le; se amesteca bine.
4. Se toaca ramurile de fenicul pastrate, astfel incât sa se obtina 1/2 cana. Ramurile tocate si sardelele se pun in castron si se amesteca usor, sa se combine. Se servesc la temperatura camerei sau de la frigider.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii