Salata de paste cu seminte de fenic

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g paste cochilii de marime medie
  • 1/2 cana suc proaspat de lamâie
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 bulb de fenicul, fara cozi (ramurile cu
  • frunze se pastreaza), bulbul taiat În bucati de 1 cm
  • 1/3 cana stafide
  • 3 conserve (125 ( fiecare) de sardele in ulei, scurse

Mod de preparare

1. Într-o oala mare cu apa fiarta, se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrând 1/2 cana din lichidul În care au fiert.

2. Între timp, Într-un castron mare, se amesteca sucul de lamâie, pasta de rosii, semintele de fenicul si sarea. Se adauga lichidul pastrat.

3. În sos se adauga pastele scurse, feniculul proaspat si stafide le; se amesteca bine.

4. Se toaca ramurile de fenicul pastrate, astfel incât sa se obtina 1/2 cana. Ramurile tocate si sardelele se pun in castron si se amesteca usor, sa se combine. Se servesc la temperatura camerei sau de la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise