Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se scurg si se lasa la racit. Stafidele se tin 30 minute in apa calda. Intr-un vas se pun pastele, stafidele, morcovii rasi, fisticul maruntit, tonul scurs, sare, piper si curry. Se amesteca bine si se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii