Pieptul de pui presarat cu nucsoara si piper se frige intr-o tigaie de teflon cu o lingura de unt.Dupa ce l-am prajit pe ambele parti se portioneaza in fasii de marimea dorita si il vom da si cu sare,sau alte condimente pe care le dorim(eu folosesc foarte des,tarhon uscat si piper roz macinat proaspat).Separat se spala salata verde,frunza cu frunza,curatam pepenele de coaja si seminte il taiem cubulete,portocala se taie la fel in cubulete.Tocam ceapa rosie,foarte marunt.Toate aceste ingrediente,le punem intr-un bol si le amestecam bine,mai adaugam un pic de sare,zeama de lamaie,cele 4 linguri de crema de iaurt,1 lingura ulei de nuca si amestecam bine.Este o salata foarte gustoasa si foarte fina,eu pun frunza, in frunza, salata verde si o tai foarte marunt.Este un deliciu.Este chiar indicat in retetele de slabit.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii