Cureti de coaja si de seminte pepenele verde si galben, il tai cuburi si il asezi in saltiera. Boabele de struguri spalate si scurse le asezi deasemenea in saltiera, speli prunele cu apa rece le pui intr-o strecuretoare, le oparesti in apa clocotita 2 minute, apoi le treci prin apa rece, dupa care le cureti foarte usor de coaja,le scoti samburii si le tai sferturi.Amesteci fructele usor, adaugi zaharul si scortisoara si stropesti cu rom.Servesti in cupe si decorezi cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii