Cureti de coaja si de seminte pepenele verde si galben, il tai cuburi si il asezi in saltiera. Boabele de struguri spalate si scurse le asezi deasemenea in saltiera, speli prunele cu apa rece le pui intr-o strecuretoare, le oparesti in apa clocotita 2 minute, apoi le treci prin apa rece, dupa care le cureti foarte usor de coaja,le scoti samburii si le tai sferturi.Amesteci fructele usor, adaugi zaharul si scortisoara si stropesti cu rom.Servesti in cupe si decorezi cu frisca.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii