Din carnea tocata se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei incins. Ceapa se taie pestisori si se pune intr-o cratita cu apa si otetul, dupa care se pune pe aragaz sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert 5 minute, se pune la scurs si se lasa sa se raceasca.
Intre timp se prepara maioneza (asa cum ii place fiecaruia, sau se foloseste cea din comert). Eu o fac din 2 galbenusuri de ou, 2 cani de ulei (aproximativ 400ml) si adaug si o lingura de mustar.
Intr-un castron mai mare se pun perisoarele, ceapa marinata si maioneza. . . se amesteca foarte bine si se condimenteaza dupa gust. Se acopera si se da la frigider cel putin o ora inainte de servire.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii