autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de peste

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
150 g peste afumat dezosat, 240 g cartofi fierti, 120 g castraveti murati, 90 g rosii, 60 g mazare conservata, 30 g ceapa verde, 30 g frunze salata, 200 g maioneza, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii, castravetii si rosiile se taie in felii;

Pestele in bucatele;

Se amesteca toate aceste ingredient cu mazarea, ceapa tocata, frunzele de salata, maioneza;

Se orneaza cu bucatele de peste, legume si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu peste

Salata cu peste

Se pune la prajit pestele 10 min dupa care se adauga jumate de lamaie si se mai lasa inca 5 min si

4 voturi    6 comentarii
25 min
Salate cu peste
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

3 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 150 g peste afumat dezosat
  • 240 g cartofi fierti
  • 120 g castraveti murati
  • 90 g rosii
  • 60 g mazare conservata
  • 30 g ceapa verde
  • 30 g frunze salata
  • 200 g maioneza
  • sare
  • piper
  • verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
SALATA DE CASTRAVETI