Se fierb cartofii,se lasa la racit,se dau pe razatoarea mica.Se adauga mustaul,galbenusurile, area si piperul,dupa care se amesteca bine toate ingredientele,pana se obtine o pasta omogena ca o maioneza.Intr-un vas de jena se aseaza in straturi succesive urmatoarele:un strat pasta ,un strat ceapa tocata marunt,amestecata cu pestele pasat lacare se adauga si lamaia dupa gust ,un strat maioneza ,un strat gogosari taiati marunt,un strat maioneza,un strat castraveciori,maioneza,peste cu ceapa.Straturile se repeta.Salata este foarte aspectuasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii