Salata de peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Salata de peste

Ingrediente

  • 2 cutii de ton in ulei
  • 400g cartofi fierti
  • 350g rosii
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • maioneza dupa gust
  • Pt. decor:
  • 3 albusuri fierte
  • masline
  • verdeata

Mod de preparare

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita.

Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale fierte le dai prin razatoarea mica( sau taiate cuburi du pa preferinta), iar ceapa o tai marunt.

Amesteci pestele,cartofi, rosiile, ouale, ceapa si potrivesti cu sare si piper.

Adaugi maioneza si amesteci pana la omogenizare.

Se decoreaa dupa propria imaginatie.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni