autor:

» » Salate

Salata de peste

Autor: mihaela (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1 peste macro afumat 2 cartofi fierti 2 oua masline ceapa verde castravete salata verde sau varza ridichii sare, ulei masline, otet

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Am cautat o reteta de salata de peste si deoarece nu am putut sa ma hotarasc ce reteta sa fac am incercat sa fac o salata cu tot ceea ce imi place :) Se fierb cartofii cu coja,dupa ce s-au fiert se taie bucatele impreuna cu celelalte ingrediente, se amesteca toate si se lasa la frigider 1h. Asa am reusit sa fac o salata exstraordinar de buna si de sanatoasa. Nu am apucat sa-i fac si poza. Dar o sa imi aduc aminte data viitoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata austriaca de peste

Salata austriaca de peste

Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa. Conserva de

3 voturi    0 comentarii
40 min
Salate cu peste
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 peste macro afumat 2 cartofi fierti 2 oua masline ceapa verde castravete salata verde sau varza ridichii sare
  • ulei masline
  • otet

Raporteaza reteta

Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
HERING MARINAT CU CEAPA ROSIE