Se pun la fiert apa,ceapa si morcovii curatati si taiati rondele.Se adaoga sare si piper.Se fierb 15 minute,apoi se adaoga otetul si se mai fierbe 10 minute,se lasa sa se racoreasca.Se taie ceilalti 2 morcovi si telina in bastonase mici si se stropesc cu suc de lamaie.Se spala bine salatele si ridichile.Se pune pestele in marinata fiarta si se fierbe la foc mic 7-8 minute.Dupa ce s-a racit,se scoate cu atentie, se scot fileuri si se aseaza in mijlocul unui platou oval.Pepenele galben se taie felii, se curata de coaja si se aseaza pe platou, in jurul pestelui, alternand cu gramajoare de :morcov,telina,ridichi taiate rondele,frunze de salata verde.Se toarna peste tot continutul platoului un sos Knorr salad dressing mediteranean si se presara cu patrunjel verde tocat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii