Se pun la fiert apa,ceapa si morcovii curatati si taiati rondele.Se adaoga sare si piper.Se fierb 15 minute,apoi se adaoga otetul si se mai fierbe 10 minute,se lasa sa se racoreasca.Se taie ceilalti 2 morcovi si telina in bastonase mici si se stropesc cu suc de lamaie.Se spala bine salatele si ridichile.Se pune pestele in marinata fiarta si se fierbe la foc mic 7-8 minute.Dupa ce s-a racit,se scoate cu atentie, se scot fileuri si se aseaza in mijlocul unui platou oval.Pepenele galben se taie felii, se curata de coaja si se aseaza pe platou, in jurul pestelui, alternand cu gramajoare de :morcov,telina,ridichi taiate rondele,frunze de salata verde.Se toarna peste tot continutul platoului un sos Knorr salad dressing mediteranean si se presara cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii