autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de peste afumat cu maioneza

Autor: Lucia Ionescu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lucia Ionescu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2006

Ingrediente
1 batog de macrou afumat, 4-5 linguri de maioneza preparata in casa, piper negru proaspat macinat, zeama unei lamai, o lingura smantana

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Macroul se curata de oase si pielita si se toaca bucatele mici.Se amesteca cu celelalte ingrediente,pana devine ca o pasta.Se poate servi pe felii de franzela prajite sau nu,decorat ci felii de masline.E delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste afumat cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de peste afumat cu maioneza

Salata de peste afumat cu maioneza

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert cu un pic de sare. Dupa ce au fiert

19 voturi    1 comentariu
40 min
Salate reci
Raci de Dunare fierti

Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 batog de macrou afumat
  • 4-5 linguri de maioneza preparata in casa
  • piper negru proaspat macinat
  • zeama unei lamai
  • o lingura smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Pasta de ton cu gogosari copti Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salata de ton cu fusilli