autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de peste cu citrice

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
600 g file de peste alb fara piele, 1 ceasca de frunze de patrunjel, 80 g salata creata, sucul si coaja de la o portocala, sucul si coaja de la o lamaie, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri otet de vin rosu, 1 lingurita mustar Dijon, 1 ceapa rosie taiata fin, 2 lingure capere la borcan scurse si uscate, 4 felii paine de secara toast

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Incingeti 2 lingurite de ulei intr-o tigaie de teflon la foc mediu.

Adaugati pestele, asezonati-l cu sare si piper si lasati pe foc 3 - 4 minute sau pana cand se aureste, apoi intoarceti pe cealalta parte, adaugati otet si o ceasca (250 ml) cu apa fierbinte si mai lasati 3 - 4 minute pe foc sau pana se patrunde bine. Cand pestele este gata il transferati pe un platou.

Intr-un bol mare amestecati uleiul ramas, coaja de lamaie si cea de portocala, sucul de la citrice si mustarul, asezonati cu sare si piper adaugati restul ingredientelor taiate si amestecati usor, deasupra asezati somnul
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste cu citrice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

Coci vinetele si le cureti, iar dupa ce le-ai scurs zeama le toci bine bine. Le pui apoi intr-un

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata beouf a la mama Fira

Salata beouf a la mama Fira

Se curata si se fierb cartofii si morcovii. Gogosarii si castravetii se toaca marunt (se scurge zeama).

6 voturi    6 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g file de peste alb fara piele
  • 1 ceasca de frunze de patrunjel
  • 80 g salata creata
  • sucul si coaja de la o portocala
  • sucul si coaja de la o lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 ceapa rosie taiata fin
  • 2 lingure capere la borcan scurse si uscate
  • 4 felii paine de secara toast

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de castraveti cu smantana si usturoi