autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de peste cu sos de mustar

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
peste, zeama de lamiie, 3-4 linguri ulei, 1 lingurita mustar, verdeata, 1 ou, gogosari sau masline pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele este fript sau rasol se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra un sos pregatit astfel: 1 galbenus de ou frecat cu ulei, mustar si zeama de lamiie, sare, verdeata, se subtiaza cu otet. Se pot adauga castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel tocat, gogosari sau masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de leurda cu knorr ardei si verdeturi

Salata de leurda cu knorr ardei si verdeturi

Se curata, spala si se taie potrivit ingredientele de mai sus, se asezoneaza cu ulei de masline si

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de rosii cu menta

Salata de rosii cu menta

Lamaia, menta, coriandrul sunt ingredientele care dau o aroma aparte acestei salate. Este o salata

1 vot    3 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • peste
  • zeama de lamiie
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingurita mustar
  • verdeata
  • 1 ou
  • gogosari sau masline pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata orientala