Se taie marunt castraveciorii,gogosarul,maslinele verzi umplute.
Se amesteca conserva de peste cu zeama de la lamaie apoi cu porumbul se adauga maioneza,apoi se adauga castraveciorii,gogosarul,porumbul si maslinele verzi SI ULEIUL DE LA CONSERVA .
Se orneaza cu putina maioneza si cu masline negre si felii de lamaie apoi se da la rece si se srveste ca o salata de peste usoara.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii