autor:

FLORINEL

» » Salate

salata de peste FLORINEL

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
-o conserva de peste,ton,sardina,sprot,orice peste IN ULEI, -maioneza, -250 gr.castaveciori acrii mici cornisor, -250 gr.gogosar acru, -porumb dulce de la conserva, -masline verzi umplute cu chilii, -marar, -o lamaie, -masline negre

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie marunt castraveciorii,gogosarul,maslinele verzi umplute.
Se amesteca conserva de peste cu zeama de la lamaie apoi cu porumbul se adauga maioneza,apoi se adauga castraveciorii,gogosarul,porumbul si maslinele verzi SI ULEIUL DE LA CONSERVA .
Se orneaza cu putina maioneza si cu masline negre si felii de lamaie apoi se da la rece si se srveste ca o salata de peste usoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata de peste FLORINEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

Cartofi umpluti cu carne tocata de peste

Stiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea, impreuna cu cateii de usturoi si morcovul. Cartofii

3 voturi    0 comentarii
1h
Salate cu peste
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

1 vot    1 comentariu
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • -o conserva de peste,ton,sardina,sprot,orice peste IN ULEI
  • -maioneza
  • -250 gr.castaveciori acrii mici cornisor
  • -250 gr.gogosar acru
  • -porumb dulce de la conserva
  • -masline verzi umplute cu chilii
  • -marar
  • -o lamaie
  • -masline negre

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata cu peste