1. Tai feliile de paine cubulete si le pui in tava la cuptor sa se usuce bine.
2. Intre timp, zdrobesti cu furculita sardinele, adaugi catelul de usturoi pisat( sau taiat felioare subtiri), sucul delamaie, mustarul, galbenusul si amesteci bine-bine.Torni uleiul putin cate putin, amestecand continuu, pui otetul, 2 linguri de cascava, patrunjelul, potrivesti de sare si piper.
3. Trebuie sa iasa un sos mai gros, pe care-l vei turna peste salata verde doar in momentul servirii, cand in bolul pt salata pui si crutoanelepe care le stropesti cu mujdei de usturoi. Peste toate presari o lingura cu cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii