Autor:
Alex (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 iulie 2008
Ingrediente
300 g fasole boabe, 100 g ulei, 1 lingură zeamă de lămâie (sare de lămâie sau oţet), o ceapă mijlocie, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se fierbe fasolea uscată, se scurge şi se trece prin sită. După ce s-a răcorit se pune piureul într-un castron şi se bate bine cu o furculiţă, adăugând uleiul turnat cu încetul şi zeama de lămâie (poate fi înlocuită cu zeama de lămâie ce se găseşte în comerţ, de vânzare, în sticluţe). Se potriveşte de sărat. Când este gata, se amestecă cu ceapă tocată mărunt. Este o salată puţin costisitoare şi foarte gustoasă.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PIURE DE FASOLE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate