autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de porumb

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
100 g porumb conservat, 100 g sunca, 50 g cascaval, 20 g ceapa, 50 g ardei gras, 50 g castraveti marinati, 1 lingurita mustar, 100 g ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie in fasii, cascavalul in cubulete, ceapa se taie marunt;

Castravetii se taie in felii, ardeiul gras in fasii;

Se amesteca toate ingredientele, se adauga sare dupa gust si dressing din ulei amestecat cu mustar si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu ton,masline si boabe de porumb

Salata cu ton,masline si boabe de porumb

Punem intr-un bol tonul (pe care l-am scurs de ulei),maslinele feliate,porumbul boabe,cativa muguri

6 voturi    0 comentarii
10 min
Salate cu peste
Salata cu pui si porumb

Salata cu pui si porumb

Pieptul de pui se taie cubulete si se lasa la macerat intr-un vas cu ulei de masline,oregano, usturoi

2 voturi    2 comentarii
45 min
Salate din oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g porumb conservat
  • 100 g sunca
  • 50 g cascaval
  • 20 g ceapa
  • 50 g ardei gras
  • 50 g castraveti marinati
  • 1 lingurita mustar
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Fasole crema cu usturoi