Se curata prazul de prima foaie si se taie felioare ,sau in bucati de 5 cm .Se pune apa cu sare sa fiarba ,si cand da in clocot se introduce prazul si se lasa pana se inmoaie.dupa ce sa racit ,se aseaza prazul in salatiera,iar peste el se toarna sosul de mustar preparat astfel:3-4 linguri ulei 1 linngura mustar si 1 lingura otet se freaca impreuna pana la omogenizare.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii