autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de praz

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
500 g praz,100 g masline taiate,2-3 linguri ulei,sare,piper,2-3 rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Prazul se taie rondele si se opareste un minut cu apa sarata.Cand s-a racit se amesteca cu rosiile taiate cuburi,masline,piper si ulei.Se lasa la frigider 2 ore.Se poate orna cu ou fiert ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Salata de rosii cu praz si branza de capra

Salata de rosii cu praz si branza de capra

Rosiile se taie felii, prazul se taie rondele. Uleiul, zeama de lamaie, sarea, piperul si oregano

4 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g praz,100 g masline taiate,2-3 linguri ulei,sare,piper,2-3 rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Clasica, buna, rapida.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Salata boeuf cu parizer