autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de praz

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
Cateva fire de praz, 150 g maioneza, piper, 1 lingurita de mustar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Partea alba a firului de praz se taie in felii, se sareaza putin ca sa se inmoaie, dupa aceea se amesteca cu maioneza, la care se adauga mustar si piper, dupa gust. Se garniseste cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de rosii cu praz si branza de capra

Salata de rosii cu praz si branza de capra

Rosiile se taie felii, prazul se taie rondele. Uleiul, zeama de lamaie, sarea, piperul si oregano

4 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Cateva fire de praz
  • 150 g maioneza
  • piper
  • 1 lingurita de mustar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata cu fasole uscata