autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de praz

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
Cateva fire de praz, 150 g maioneza, piper, 1 lingurita de mustar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Partea alba a firului de praz se taie in felii, se sareaza putin ca sa se inmoaie, dupa aceea se amesteca cu maioneza, la care se adauga mustar si piper, dupa gust. Se garniseste cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Cateva fire de praz
  • 150 g maioneza
  • piper
  • 1 lingurita de mustar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de telina