Salata de primavara

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde creata
  • - 150 grame de cascaval
  • - 100 grame de sunca de pui
  • - un mar
  • - o legatura de ridichi
  • - un ou fiert
  • - knorr dressing grecesc
  • - zeama de lamaie

Mod de preparare

Se spala salata si se taie fasii.

Ridichiile se curata, se spala si se taie rondele.

Marul se curata, se spala si se da pe razatoarea fina.

Cascavalul si sunca de pui se taie cubulete.

Toate acestea se pun intr-o salatiera, adaugam zeama de lamaie, pe deasupra ornam cu un ou fiert si in final asezonam cu knorr dressing grecesc.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise