Se curata ciupercile, se spala si se pun la fiert in apa cu sare, cand sunt gata se taie in felii subtiri;
Separat se face o maioneza din ou, mustar, zeama de lamaie si ulei;
Morcovul si castravetele se taie in rondele subtiri si se amesteca impreuna cu ciupercile, boabele de porumb, maslinele si maioneza;
Se condimenteaza dupa gust, se serveste rece cu patrunjel verde, tocat fin, deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii