Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 iunie 2009
Ingrediente
150 gr. paste fainoase (scoici), 300 gr. ton in ulei, 1 castravete verde, 2 legaturi untisor (creson), 1 legqaturi marar, 20 masline, 2 linguri maioneza, un varf cutit cu coriandru pisat, sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Pastele fainoase se fierb in 1,5 litri de apa clocotita cu putina sare, timp de 8 minute, apoi se scurg de apa, se racesc, si se amesteca cu tonul, castravetele taiat felii subtiri, untisorul , maslinele, mararul taiat fin, maioneza si condimentele. Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PRIMAVARA CU CORIANDRU" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate