Salata de primavara cu hatmatuchi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ridichi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura hasmatuchi
  • 1 ardei rosu
  • 1 lamaie
  • 1 salata verde
  • 1 legatura de leurda
  • 4 fire ceapa
  • 4 fire usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala totul bine sub jet de apa;

Se taie rondele ridichile, verdeata marunt, ardeiul julien, ceapa si usturoiul marunt cu frunze cu tot daca sunt fragede;

Se taie salata si leurda fasii;

Se pun toate intr-un bol si se amesteca usor cu zeama de la o lamaie stoarsa;

Salata de primavara este gata, dupa ce se adauga uleiul de masline si sarea;

Salata de primavara este ideala de servit si in timpul postului dar si in timpul Pastelui alaturi de oua fierte sau drob.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise