autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de primavara cu masline

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
5 cartofi, 2 ardei grasi, 2-3 rosii, 1 ceapa verde, 150 g masline fara samburi, ulei, otet, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii apoi se taie felii; Intr-un castron mai mare se pun cartofii taiati felii si se stropesc cu ulei; Se adauga ceapa taiata pestisori, rosiile taiate felii, ardeii grasi in prealabil copti si curatati de pielita si maslinele; Se stropeste amestecul cu otet si se adauga sare, se amesteca cu atentie sa nu se zdrobeasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de sfecla rosie

Salata de sfecla rosie

Spalam sfecla si o punem la fiert cu apa rece. Fierbem aproximativ 1 ora si 30 minute, scurgem apa,

3 voturi    0 comentarii
2h
Salate reci
Salata de cartofi

Salata de cartofi

Cartofii se pun la fiert cu sare. Cand sunt aproape fierti, se adauga amestecul cu mazare si morcov. Dupa

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa verde
  • 150 g masline fara samburi
  • ulei
  • otet
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu sunca si cruditati