autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de primavara cu sparanghel

Autor: calarasu c (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: calarasu c (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
1 salata verde, 2 oua fierte tari, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 castravete, 250 g sparanghel, 3 linguri ulei, 2 linguri otet, sare, piper, knorr salad dressing

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala salata, se rupe bucati. Ardeiul se taie fasii, se curata apoi se taie castravetele, si sparanghelul. Se curata ouale de coaja si se taie rondele. Se adauga sare, otet, piper, ulei si knorr salad dressing.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Curatam morcovii, telina si merele de coaja si le spalam. Varza o taiem fideluta,adaugam un praf

11 voturi    8 comentarii
15 min
Salate reci
SALATA MIXTA ALEGRE

SALATA MIXTA ALEGRE

Se spala si se curata bine frunzele de salata cu apa rece si cateva linguri de otet sau bicarbonat

3 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 castravete
  • 250 g sparanghel
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • sare
  • piper
  • knorr salad dressing

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Chec de ciuperci