Salata de primavara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de spanac (300 g)
  • 3-4 gramezi de urzici (150 g)
  • 2-3 gramezi de papadie (150 g)
  • 3-4 gramezi untisor (200 g)
  • 5-6 fire de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar verde
  • 1/2 lingurita sare
  • zeama de la 2 lamai
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Se aleg verdeturile, se spala in mai multe ape, se toaca, iar urzicile tocate se freaza in mana pana se inmoaie si nu mai inteapa. Se amesteca toate intr-un castron, se adauga ceapa si mararul tocate marunt.Se bate bine intr-un castronas sau intr-o cana zeama de lamaie cu sarea si uleiul apoi se toarna peste verdeturi si se amesteca foarte bine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise