autor:

Fara foto

» » Salate

SALATA DE PUI

Autor: jeni stanciu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jeni stanciu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
1 piept de pui mare, 1 cutie ciuperci, 1 borcan castraveti acrii, 1 legatura marar verde, 1 borcan 250g maioneza, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe,apoi se taie marunt.Ciupercile se spala bine cu apa rece si se taie marunt.Castravetii acrii se taie marunt si se scurg bine de zeama.Mararul se taie marunt si el.Toate ingredientele se pun intr-un castron mare si se amesteca cu maioneza, sarea si piperul.
Este o salata delicioasa si usoar de preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu piept de pui

Salata cu piept de pui

Tăiați pieptul de pui felii. Într-o tigaie puneți uleiul apoi pieptul de pui, lăsați câteva

4 voturi    1 comentariu
20 min
Salate cu carne
Salata cu pui si orez

Salata cu pui si orez

Despre salate, numai de bine, merg a-ntaia vara, in orice combinatii posibile. Te tin departe de

22 voturi    8 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 borcan castraveti acrii
  • 1 legatura marar verde
  • 1 borcan 250g maioneza
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de "burghul" mare(specific arab)