Ingrediente
1/2 piept de pui, 1/2 kg spanac, 3 rosii, 2 castraveti, 1 legatura ceapa verde, 1 felie telemea uscata, 2 oua fierte tari, 1 legatura de patrunjel sau marar, sare,ulei masline,otet de mere.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
0 voturi
Mod de preparare
Spanacul se curata si se spala frunza cu frunza, foarte bine,se indeparteaza nervurile si se taie fideluta;
Rosiile si castravetii se spala si se taie felii(daca preferati castravetii ii puteti curata de coaja,pentru cei cu probleme gastrice), ceapa se toaca si toate ingredientele se amesteca cu spanacul;
Dupa ce a fiert si racit pieptul de pui se dezoseaza,se taie/rupe bucati mici si se adauga peste legume;
Ouale se taie felii si telemeaua se rade prin razatoarea mare si se adauga peste legume;
Separat se face un dresing din sare,ulei masline,otet mere,marar sau patrunjel care se toarna peste salata inainte de a o servi.
Sfat: zeama in care a fiert pieptul de pui poate fi folosita la alte preparate(supa,pilaf,etc).