SALATA DE PUI, BRANZA SI SPANAC

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui;
  • 1/2 kg spanac;
  • 3 rosii;
  • 2 castraveti;
  • 1 legatura ceapa verde;
  • 1 felie telemea uscata;
  • 2 oua fierte tari;
  • 1 legatura de patrunjel sau marar;
  • sare,ulei masline,otet de mere.

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala,se curata,se pune la fiert in apa cu sare,avand grija sa il spumuim din cand in cand;

Spanacul se curata si se spala frunza cu frunza, foarte bine,se indeparteaza nervurile si se taie fideluta;

Rosiile si castravetii se spala si se taie felii(daca preferati castravetii ii puteti curata de coaja,pentru cei cu probleme gastrice), ceapa se toaca si toate ingredientele se amesteca cu spanacul;

Dupa ce a fiert si racit pieptul de pui se dezoseaza,se taie/rupe bucati mici si se adauga peste legume;

Ouale se taie felii si telemeaua se rade prin razatoarea mare si se adauga peste legume;

Separat se face un dresing din sare,ulei masline,otet mere,marar sau patrunjel care se toarna peste salata inainte de a o servi.

Sfat: zeama in care a fiert pieptul de pui poate fi folosita la alte preparate(supa,pilaf,etc).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise