Pieptul de pui il fierbi,il dezosezi(asta daca nu il iei gata dezosat) si il tai bucatele.Salata verde,spalata,o rupi in bucati,rosiile,castravetii si ridichiile le tai rondele si le adaugi intr-un castron,alaturi de pieptul de pui si telemeaua taiata si ea cubulete.Adaugi maslinele,uleiul de masline si potrivesti de sare si piper.Este o salata usoara,binevenita mai ales dupa masa bogata de Paste.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii