Se fierb pastele timp de 10-12 minute intr-o cratita mare, in doi litri de apa clocotita;
In apa se pune in prealabil o jumatate de lingurita de sare si doua linguri de ulei de masline pentru a ne asigura ca pastele nu se lipesc;
In ultimele 5 minute de fierbere se adauga in aceeasi cratita ca si pastele broccoli-ul;
Se toarna apoi intr-o strecuratoare atat pastele cat si broccoliul si se caltesc bine sub jet de apa rece si se scurg bine;
Se amesteca vinul alb cu mangoul intr+un castron si se adauga iaurt, smantana, piper si un praf de sare si se adauga sosul de curry. Se amesteca compozitia pentru a obtine sosul;
Se pun pastele, broccoliul si sosul intr-un castron mare si se amesteca;
Se adauga puiul, ceapa si ardeiul si se amesteca din nou;
Se presara migdalele prajite pe deasupra;
Se serveste dupa ce s-a racit putin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii