Se fierb pastele timp de 10-12 minute intr-o cratita mare, in doi litri de apa clocotita; In apa se pune in prealabil o jumatate de lingurita de sare si doua linguri de ulei de masline pentru a ne asigura ca pastele nu se lipesc; In ultimele 5 minute de fierbere se adauga in aceeasi cratita ca si pastele broccoli-ul; Se toarna apoi intr-o strecuratoare atat pastele cat si broccoliul si se caltesc bine sub jet de apa rece si se scurg bine; Se amesteca vinul alb cu mangoul intr+un castron si se adauga iaurt, smantana, piper si un praf de sare si se adauga sosul de curry. Se amesteca compozitia pentru a obtine sosul; Se pun pastele, broccoliul si sosul intr-un castron mare si se amesteca; Se adauga puiul, ceapa si ardeiul si se amesteca din nou; Se presara migdalele prajite pe deasupra; Se serveste dupa ce s-a racit putin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii