Ingrediente
150 gr paste spiralate,, 6 caise (mai putin coapte),, 1 piept de pui,, 1 dovlecel mic,, 2 ardei grasi,, busuioc verde,, 1 lingurita busuioc uscat,, sare,, piper alb macinat., , Sosul de caise:, 2 caise bine coapte,, 2 linguri otet de vin alb,, 1 lingura zahar,, o cescuta ulei vegetal,, busuioc proaspat.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Bateti usor carnea de pui, presarati cu sare, piper si busuioc uscat. Puneti la fript in tigaia de teflon. Lasati sa se raceasca.
Taiati caise felioare, dovleceii fasii, ardeii julien iar carnea rupeti-o fasii.
Amestecati legumele cu carnea si busuiocul verde.
Dati la rece cat timp pregetiti sosul.
Puneti in blender caisele fara samburi, zaharul si otetul. Mixati. Fara sa opriti aparatul turnati uleiul pana obtineti un sos omogen. Adaugati busuioc verde.
Turnati sosul peste salata si amestecati.