1. Se presara pieptii de pui cu sare si piper. Se dau prin miere amestecata cu ulei de susan si se prajesc in unt cate 2 minute pe ambele parti la foc iute, apoi focul se face mai mic si se mai lasa 8-10 minute ca sa se fragezeasca.
2. Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se fierbe. Otetul se amesteca cu sare, zahar si ulei. Sparanghelul se pune in acest sos.
3. Andivele se spala rapid in apa rece si se desfac in frunze.
4. Capsunile se spala in apa rece, se curata si se taie in sferturi.
5. Frunzele de andive si capsunile se aranjeaza pe platou, se pun apoi pieptii de pui taiati lamele, iar deasupra se aranjeaza sparanghelul si se toarna soul peste toata salata. Se serveste imediat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii