Sosul:Se bate cu un tel iaurtul, zeama de lamaie, praful de chimen, praful de cimbru, sarea si piperul. Pieptul de pui fiert se taie in cubulete si se pun in sos impreuna cu grepfrutul curatat si taiat cubulete.Morcovii se taie rondele fine si se pun in sos.marul se taie cuburi si se amesteca cu sosul.Se da apoi la rece.Salata spalata se pune pe marginile saltierei.Se rastoarna preparatul rece in salatiera.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii