Se taie pieptul de pui in fasii, care se tavalesc prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.
In ulei se calesc kaizerul si ceapa alba tocata marunt, se adauga sosul de rosu, busuiocul, putina apa si pieptul de pui.
Smantana se adauga peste pui, se mai da intr-un clocot.
Intr-un bol se adauga salata verde rupta in bucati, pieptul de pui cu putin sos si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii