autor:

Gigi_Bigi
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gigi_Bigi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2016

Ingrediente
1 piept de pui, sare, o telina, 3-4 cartofi, 2 morcovi mari, 200 g mazare, 2-3 buc. pastarnac, 200 g masline negre, mustar dupa gust, un borcan cu gogosari la otet, un borcan cu castraveti la otet, maioneza cat cuprinde (am facut din 4 galbenusuri crude, 4 galbenusuri fierte si aproximativ 250 ml ulei)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert.



Legumele se curata si se fierb la foc potrivit.



Cartofii se fierb separat, in coaja.



Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de zeama).



Se adauga mazarea si maslinele.



Se sareaza si se potriveste de gust cu mustar.



La sfarsit se adauga maioneza si se incorporeaza in totalitate.



Se da forma dorita, se decoreaza si se pastreaza la rece.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu legume si maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Castraveti murati

Castraveti murati

Punem frunzele de telina,hreanul curatat,cimbrul si mararul pe fundul borcanului,apoi adaugam castravetii

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de sfecla rosie cu hrean

Salata de sfecla rosie cu hrean

Sfecla se spala bine si se pune la fiert . Cand este fiarta, se scoate din apa si se lasa sa se

1 vot    3 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sare
  • o telina
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi mari
  • 200 g mazare
  • 2-3 buc. pastarnac
  • 200 g masline negre
  • mustar dupa gust
  • un borcan cu gogosari la otet
  • un borcan cu castraveti la otet
  • maioneza cat cuprinde (am facut din 4 galbenusuri crude
  • 4 galbenusuri fierte si aproximativ 250 ml ulei)

Raporteaza reteta

Retete
de Gigi_Bigi
Sarmale

Sarmale

Ceapa tocata se caleste in putin ulei. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga sucul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Sunca de casa

Sunca de casa

Se condimenteaza foarte bine bucatile de sunca, cu usturoi pisat, cimbru, sare, piper si ardei iute.

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Turte (Scutecele Domnului)

Turte (Scutecele Domnului)

Pentru foi, se amesteca ingredientele, pana se obtine un aluat omogen, elastic. Se imparte in bucati

10 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Ratatouille la cuptor