Salata de pui cu legume si maioneza

Se spala carnea si se pune la fiert.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Salata de pui cu legume si maioneza

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sare
  • o telina
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi mari
  • 200 g mazare
  • 2-3 buc. pastarnac
  • 200 g masline negre
  • mustar dupa gust
  • un borcan cu gogosari la otet
  • un borcan cu castraveti la otet
  • maioneza cat cuprinde (am facut din 4 galbenusuri crude, 4 galbenusuri fierte si aproximativ 250 ml ulei)

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert.

Legumele se curata si se fierb la foc potrivit.

Cartofii se fierb separat, in coaja.

Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de zeama).

Se adauga mazarea si maslinele.

Se sareaza si se potriveste de gust cu mustar.

La sfarsit se adauga maioneza si se incorporeaza in totalitate.

Se da forma dorita, se decoreaza si se pastreaza la rece.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure