autor:

Gigi_Bigi
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gigi_Bigi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2016

Ingrediente
1 piept de pui, sare, o telina, 3-4 cartofi, 2 morcovi mari, 200 g mazare, 2-3 buc. pastarnac, 200 g masline negre, mustar dupa gust, un borcan cu gogosari la otet, un borcan cu castraveti la otet, maioneza cat cuprinde (am facut din 4 galbenusuri crude, 4 galbenusuri fierte si aproximativ 250 ml ulei)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert.



Legumele se curata si se fierb la foc potrivit.



Cartofii se fierb separat, in coaja.



Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de zeama).



Se adauga mazarea si maslinele.



Se sareaza si se potriveste de gust cu mustar.



La sfarsit se adauga maioneza si se incorporeaza in totalitate.



Se da forma dorita, se decoreaza si se pastreaza la rece.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu legume si maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu inimi de palmier

Salata cu inimi de palmier

Amesteca intr-un vas inimile de palmier cu rosiile si ceapa verde.Intr-un bol mic amesteca otetul

4 voturi    2 comentarii
10 min
Salate de legume
Salata de rosii cu masline grecesti

Salata de rosii cu masline grecesti

Se spala rosiile, se taie cubulete, castravetii se curata de coaja, ceapa se taie solzisori, se pun

2 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sare
  • o telina
  • 3-4 cartofi
  • 2 morcovi mari
  • 200 g mazare
  • 2-3 buc. pastarnac
  • 200 g masline negre
  • mustar dupa gust
  • un borcan cu gogosari la otet
  • un borcan cu castraveti la otet
  • maioneza cat cuprinde (am facut din 4 galbenusuri crude
  • 4 galbenusuri fierte si aproximativ 250 ml ulei)

Raporteaza reteta

Retete
de Gigi_Bigi
Sarmale

Sarmale

Ceapa tocata se caleste in putin ulei. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga sucul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Sunca de casa

Sunca de casa

Se condimenteaza foarte bine bucatile de sunca, cu usturoi pisat, cimbru, sare, piper si ardei iute.

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Turte (Scutecele Domnului)

Turte (Scutecele Domnului)

Pentru foi, se amesteca ingredientele, pana se obtine un aluat omogen, elastic. Se imparte in bucati

10 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de laptuci