Salata se spala si se taie fideluta, se adauga ceapa verde taiata marunt, precum si mararul tocat fin, amestecandu-se bine.
Se stropesc cu zeama de lamaie, dupa gust, se pune uleiul, piper, sare si se toarna putina apa peste.
Deasupra se aseaza rondele fine de rosii si de ou, se presara miezul de nuca maruntit, pieptul de pui taiat cubulete, telina data pe razatoare, precum si marul trecut prin razatoare sau taiat in feliute.
Se stropeste din nou cu zeama de lamaie si se acopera totul cu feliute de cascaval.
Salata se garniseste cu miez de nuca, cu rondele de ridichi si de rosii.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii