Salata de pui cu nuca si marar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata verde
  • 3 fire de ceapa verde
  • un piept de pui fiert sau prajit
  • 2 oua fierte tari
  • 2-3 rosii
  • o legatura de ridichi
  • 200 g telina
  • un mar
  • 100 g cascaval feliat
  • o lamaie
  • 10 mieji de nuca
  • 2 linguri ulei
  • o legatura de marar
  • piper
  • sare
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Salata se spala si se taie fideluta, se adauga ceapa verde taiata marunt, precum si mararul tocat fin, amestecandu-se bine.

Se stropesc cu zeama de lamaie, dupa gust, se pune uleiul, piper, sare si se toarna putina apa peste.

Deasupra se aseaza rondele fine de rosii si de ou, se presara miezul de nuca maruntit, pieptul de pui taiat cubulete, telina data pe razatoare, precum si marul trecut prin razatoare sau taiat in feliute.

Se stropeste din nou cu zeama de lamaie si se acopera totul cu feliute de cascaval.

Salata se garniseste cu miez de nuca, cu rondele de ridichi si de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor