Se fierb pastele \"al dente\" in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece;
Se taie carnea de pui bucatele si se rumeneste in unt;
Separat se spala ardeii, dovlecelul si rosiile, se curata ardeii si dovlecelul, se pune la fiert dovlecelul 5 minute in apa cu sare:
Se taie rosiile cubulete, ardeii felii si dovlecelul bastonase;
Intr-un castron se amesteca carnea de pui cu pastele, se adauga legumele, se amesteca;
Se face un amestec din uleiul de masline, zahar, otet, Knorr Salad Dressing Grecesc, sare si piper, care se toarna pe deasupra.
Inainte de a prepara carnea de pui o tinem 1 ora in lapte nefiert, pentru a-i da un gust deosebit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii