Se fierb pastele \"al dente\" in apa cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece;
Se taie carnea de pui bucatele si se rumeneste in unt;
Separat se spala ardeii, dovlecelul si rosiile, se curata ardeii si dovlecelul, se pune la fiert dovlecelul 5 minute in apa cu sare:
Se taie rosiile cubulete, ardeii felii si dovlecelul bastonase;
Intr-un castron se amesteca carnea de pui cu pastele, se adauga legumele, se amesteca;
Se face un amestec din uleiul de masline, zahar, otet, Knorr Salad Dressing Grecesc, sare si piper, care se toarna pe deasupra.
Inainte de a prepara carnea de pui o tinem 1 ora in lapte nefiert, pentru a-i da un gust deosebit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii