Pui pieptul de pui la fiert in apa cu sare, iar sfecla o asezi intr-o tava si o dai la cuptor.
Cand a fiert, tai carnea cubulete, apoi cureti sfecla coapta de coaja si o tai bucatele.
Cureti merele, telina, morcovii si le dai pe razatoare.
Amesteci apoi mustarul cu maioneza si o rastorni peste legume si fructe, apoi potrivesti gustul de sare.
Speli salata verde, asezi frunzele intr-un bol sau un castron, pui salata de legume si presari tarhonul
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii